Google Home Hub

Google Home Hub ви предоставя визуална помощ за всеки момент у дома. С вградения Google Assistant използвайте гласа си, за да преглеждате най-новите си събития и напомняния и контролирате съвместими смарт устройства от едно табло. Задавайте въпроси и получавайте визуални и гласови отговори от Google и полезни видеоклипове от YouTube. Плюс това, пуснете любимите си песни на кристално чист високоговорител и преживете отново спомените си с Google Photos.

Потърсете помощ за малките моменти, за да можете да се насладите на големите моменти. Асистентът на Google ви позволява да:

 

Започнете деня си информиран

Вижте вашия график, пътуване до работа, напомняния и други в един изглед. Плюс това, гледайте новините, съставете списък за пазаруване и провеждайте обаждания с приятели, семейни и местни фирми (посредством Viber или What’s App)

 

Опростете управлението на интелигентния си дом

 Съвместим с гласово управление на светлини, камери, телевизори и други устройства от едно място. Работи с Nest заедно с 10 000+ умни устройства от 1000+ популярни марки. Можете да управлявате дори и отоплението си с помощта на допълнителни умни устройства!

 

Получете отговори за всеки момент

 Задавайте въпроси и получавайте визуални, потапящи отговори от Google относно времето, рецептите, информацията за местния бизнес и други. Можете дори да гледате полезни видеоклипове от YouTube.

 

Пускайте любимите си песни

 Насладете се на песни и музикални видеоклипове от YouTube Music на кристално чист високоговорител. Плюс това, слушайте Spotify и Pandora. Всички се предлагат безплатно.

 

Преживете спомените си с Google Photos

 Имате достъп до вашите снимки чрез Google Photos.

 

Източник: https://support.google.com/googlenest/answer/9136909?hl=en-AU

ЗАРЕЖДАНЕ